Frigarui cu gust de rai

kurtmann.ro

Ingrediente:

  • pulpe de pui,
  • grasime de oaie,
  • ceapa (nu obligatoriu),
  • piper,
  • boia dulce.

Preparare:

Se iau pulpele, se despica carnea de pe ele in asa fel ca sa ramana intr-o bucata. Se taie fiecare bucata in trei in lung. Grasimea de oaie se taie in cuburi de 2/2/2 cm. Pe frigaruie se baga mai intai un cap de fasie de carne, dupa el se baga cubul de grasime si se inchide inca o data cu celalalt cat de carne. Recomandate tepe de aluminiu de 1.5 mm grosime si 1 cm latime ce permit carnii sa ramana pe pozitie cand rasucesti teapa. Se prefera sa nu introduceti mai mult de 5 bucati pe o portiune de 30 cm de teapa. Se incing carbunii, se pun frigaruiele imediat si se rumenesc 2-3 minute pe fiecare parte. Daca vreti o aroma mai puternica introduceti pe jar cateva lingurite de zahar sau cativa catei de usturoi. Nu uitati un pahar cu apa la indemana pentru a stinge flacarile produse de grasimea topita. Nu stricati gustul cu nimic alt ceva decat paine.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.