HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Paste si pizza

64 posts
  • Paste si pizza

Paste cu ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • March 27, 2014
Ingrediente: 250 gr. paste, 400 gr. ciuperci, 2 morcovi, 4 catei usturoi, 50 ml vin alb, ulei de masline, patrunjel, sare, piper, parmezan sau cascaval ras. Mod de preparare: Se…
Vezi Postarea
Share
  • Paste si pizza
  • Salate

Salata de paste cu legume

  • Eduard Nedelcu
  • November 23, 2012
Ingrediente (pentru 4 portii):  300 g paste scurte (fusilli, penne) 10 rosii cherry 100 g fasole verde 2 morcovi 2 dovlecei mici 2 cepe mici 4 linguri parmezan ras 2 linguri…
Vezi Postarea
Share
  • Paste si pizza

Paste pappardelle cu ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • November 21, 2012
Ingrediente (pentru 4 persoane): 300 g paste pappardelle cu ou 250 g ciuperci champignon 6 rosii cherry 4 linguri ulei de masline 1 lingura busuioc uscat 1 catel de usturoi…
Vezi Postarea
Share
  • Paste si pizza

Taitei cu fructe de mare

  • Eduard Nedelcu
  • November 21, 2012
Ingrediente (pentru 4 portii): 250 g taitei lungi cu ou 500 g fructe de mare (cocktail proaspat sau congelat) 3 linguri ulei de masline 1 ardei iute mic 1 legatura…
Vezi Postarea
Share
  • Paste si pizza

Tagliatelle cu creveti si dovlecei

  • Eduard Nedelcu
  • November 20, 2012
Ingrediente (pentru 4 portii): 250 g paste tagliatelle 300 g cozi de creveti proaspeti sau prefierti 2 dovlecei mici 8 rosii cherry 3 linguri ulei de masline 3 catei de…
Vezi Postarea
Share
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Featured
  • Paste si pizza

Spaghetti cu somon

  • Eduard Nedelcu
  • November 19, 2012
Ingrediente (pentru 4 portii): 300 g de paste spaghetti 200 ml de smantana dulce 200 g de somon afumat 30 g de unt 1 legatura de patrunjel 1 pahar de…
Vezi Postarea
Share
  • Paste si pizza

Pizza cu ton si ceapa

  • Eduard Nedelcu
  • November 14, 2012
Ingrediente (pentru 4 portii):   Aluat: 400 g faina alba 200 ml apa 1/2 cub de drojdie sau 1 plic de drojdie uscata 3 linguri ulei de masline 1 lingurita…
Vezi Postarea
Share
  • Paste si pizza

Pizza Diavola

  • Eduard Nedelcu
  • November 13, 2012
Ingrediente (pentru 4 portii):  Aluat: 400 g faina alba 200 ml apa 1/2 cub de drojdie sau 1 plic de drojdie uscata 3 linguri ulei de masline 1 lingurita zahar…
Vezi Postarea
Share
  • Paste si pizza

Focaccia cu rosii

  • Eduard Nedelcu
  • November 13, 2012
Ingrediente (pentru 4 persoane):  Aluat:  500 g faina alba 25 g drojdie umeda sau 3 plicuri drojdie uscata 3 linguri ulei de masline: un praf de sare Topping: 2 rosii…
Vezi Postarea
Share
  • Paste si pizza

Pizza quattro stagioni

  • Eduard Nedelcu
  • November 13, 2012
Ingrediente (pentru o pizza de 4 persoane):  Aluat: 400 g faina alba 200 ml apa 1/2 cub de drojdie sau 1 plic de drojdie uscata 3 linguri ulei de masline…
Vezi Postarea
Share
  • Paste si pizza

Tagliatelle cu pui si spanac

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2010
Ingrediente (3 portii): 200 gr. tagliatelle 3 ciocanele mari de pui 4 catei de usturoi 300 gr. spanac congelat 1 ceasca de supa de pui 1 dovlecel 250 gr. smantana…
Vezi Postarea
Share
  • Paste si pizza

Pizza cu ton

  • Eduard Nedelcu
  • July 23, 2010
Ingrediente pentru 2 portii: 2 pachetele de pizza (proaspata) de circa 230g fiecare, 1/2 conserva de pulpa de rosii (100g), sare, piper, 1/2 lingurita de maghiran uscat (Oregano), 1 ceapa…
Vezi Postarea
Share
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.