HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Retete Culinare

2170 posts
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa cu galuste de orez

  • Eduard Nedelcu
  • September 20, 2008
Ingrediente: Galustele: 1/2 ceasca orez, 1/2 ceasca lapte, unt proaspat cat o nuca, 1 ou, sare. Mod de preparare: Se alege si se spala orezul. Se pune la fiert cu…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa cu galuste de gris

  • Eduard Nedelcu
  • September 20, 2008
Ingrediente: Galustele: 1 lingura unt sau untura, 1 ou, 4 linguri gris, sare. Mod de preparare: Se freaca oul cu o lingura rasa de unt sau de untura, pana se…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa cu frecatei

  • Eduard Nedelcu
  • September 20, 2008
Ingrediente: Frecatei: 1 ou, 1 lingura lapte, 150 g faina, sare. Mod de preparare: Din oua, faina si o lingura de lapte, se face un aluat potrivit de tare. Se…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa campeneasca

  • Eduard Nedelcu
  • September 20, 2008
Ingrediente: 3 l apa, 1 morcov, 1 gulie, 2 fire de praz, 3 cartofi mijlocii, 1 telina mica, 1 lingura unt sau ulei, sare, 1 galbenus, 1 lingura smantana. Mod…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos pentru fripturi

  • Eduard Nedelcu
  • September 20, 2008
Ingrediente: 1 lingura unt, 1 lingura faina, 1 ceasca zeama de carne, 1 lingura otet, 1 lingurita mustar, 100 g ciuperci, unt proaspat cat o nuca, sare. Mod de preparare:…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos de faina

  • Eduard Nedelcu
  • September 20, 2008
Ingrediente: 1/2 lingura unt sau ulei, 1 lingura faina, 2 cesti zeama de carne, cateva frunze de patrunjel, sare. Mod de preparare: Se face un rantas din unt sau ulei…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos de ciuperci cu smantana

  • Eduard Nedelcu
  • September 20, 2008
Ingrediente: 250 g ciuperci, 1 lingura unt, 1 lingura faina, 1 ceasca zeama de carne, 2 linguri smantana, cateva fire de patrunjel, sare. Mod de preparare: Se spala si se…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos cald de mustar

  • Eduard Nedelcu
  • September 20, 2008
Ingrediente: 2 cepe mari, 1 lingura unt, 1 lingurita faina, 2 cesti zeama de carne sau apa, 1 paharel de vin alb, 1 lingurita mustar, 1/2 lingurita zahar, un praf…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Mancare de momite, creier sau maduvioara

  • Eduard Nedelcu
  • September 20, 2008
Ingrediente: 1/4 kg momite, creier, maduvioara de porc, vitel sau vita, 200 g ceapa, 80 g unt sau untdelemn, 100 ml vin alb sec, 100 ml suc de rosii, piper,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Limba cu sos Ragu

  • Eduard Nedelcu
  • September 20, 2008
Ingrediente:b 6-8 felii de limba, un morcov, un patrunjel, 1/2 telina, o ceapa (toate cca 300 g), 50-100 ml suc de rosii, 3-4 felii de lamiie, 30 masline, o foaie…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Crema cu suc de visine, cirese, zmeura, fragi, caise, ananas

  • Eduard Nedelcu
  • September 20, 2008
Ingrediente: 4 galbenusuri sau 2 oua intregi, 140-180 g zahar, 250 g unt, o lamiie mare sau o portocala mare, un pachetel cu zahar vanilat. Mod de preparare: Caisele coapte…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Crema cu suc de fructe si gelatina, fara ou

  • Eduard Nedelcu
  • September 20, 2008
Ingrediente: 250 ml suc de fructe (mere, cirese, visine, zmeura, portocale, ananas etc), 200-250 g zahar, 500 g frisca, 9 foi sau 27 g granule de gelatina. Mod de preparare:…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 92 93 94 95 96 … 181 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.