Ingrediente:
Galustele:
- 1 lingura unt sau untura,
- 1 ou,
- 4 linguri gris,
- sare.
Mod de preparare:
Se freaca oul cu o lingura rasa de unt sau de untura, pana se face ca o crema. Se pune grisul cate putin si sare. Pasta trebuie sa aiba consistenta unei smantani groase. Se strecoara supa intr-o cratita destul de mare, astfel incat galustele sa nu se atinga intre ele si sa se sfarame. Cand supa clocoteste, se ia cu o lingurita din pasta de gris si se da drumul in supa. Se acopera cratita si se lasa sa fiarba ia foc mic. In douazeci de minute sunt fierte. Cand sunt gata, se iau cu lingura de spumuit, se pun in castron cu grija sa nu se sfarame si se strecoara deasupra supa in care au fiert, adaugand si restul de zeama care a fost tinut la cald.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Care sunt cele mai utile si frecvente tipuri de bagaje? - January 21, 2021
- De ce sa alegeti OVB Romania asigurari de sanatate? - January 21, 2021
- Ce este si ce trateaza un psihiatru? - January 19, 2021
Comentarii recente