Sos pentru fripturi

Ingrediente:

  • 1 lingura unt,
  • 1 lingura faina,
  • 1 ceasca zeama de carne,
  • 1 lingura otet,
  • 1 lingurita mustar,
  • 100 g ciuperci,
  • unt proaspat cat o nuca,
  • sare.

Mod de preparare:

Se prajeste o lingura de faina cu 1/2 lingura de unt, tinandu-se pe foc pana incepe sa se rumeneasca. Se stinge cu zeama de carne, la care s-a adaugat otetul si o Iingurita de mustar. Se lasa sa dea un clocot. Se inabusa in unt ciupercile taiate felii, se amesteca cu sosul, adaugand si unt proaspat cat o nuca. Daca nu se serveste imediat, se tine la cald intr-un vas cu apa fierbinte.

consultanta Dan Bradu
kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.