Sos cald de mustar

Ingrediente:

  • 2 cepe mari,
  • 1 lingura unt,
  • 1 lingurita faina,
  • 2 cesti zeama de carne sau apa,
  • 1 paharel de vin alb,
  • 1 lingurita mustar,
  • 1/2 lingurita zahar,
  • un praf de piper,
  • sare.

Mod de preparare:

Se taie ceapa si se pune intr-o cratita cu o lingura de unt. Se lasa sa se moaie fara sa se rumeneasca, se adauga faina si, dupa ce se ingalbeneste putin, se stinge cu zeama carne. Se adauga un paharel de vin alb. Se lasa sa fiarba 20 de minute si se ia pielita ce se formeaza la suprafata. Inainte de a servi, se adauga mustarul muiat cu putina zeama, piperul si zaharul. Se trece prin sita. Se serveste cald.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.