Ingrediente:
Galustele:
- 1/2 ceasca orez,
- 1/2 ceasca lapte,
- unt proaspat cat o nuca,
- 1 ou,
- sare.
Mod de preparare:
Se alege si se spala orezul. Se pune la fiert cu laptele si o bucatica de unt proaspat. Se sareaza. Se fierbe mai mult decat orezul cu lapte obisnuit. Se ia de pe foc si se adauga oul. Cand s-a racit bine, se ia cu lingurita din pasta si se fac mici cocolosi cu mana, se dau prin faina si se pun la fiert in apa clocotita, cu putina sare. Cand sunt gata, se scot cu lingura de spumuit, se scurg si se pun in castron. Deasupra se strecoara supa.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Care sunt cele mai utile si frecvente tipuri de bagaje? - January 21, 2021
- De ce sa alegeti OVB Romania asigurari de sanatate? - January 21, 2021
- Ce este si ce trateaza un psihiatru? - January 19, 2021
Comentarii recente