HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Retete Culinare

2170 posts
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri
  • Retete Culinare

Chec cu ciocolata si visine

  • Eduard Nedelcu
  • August 24, 2011
Ingrediente: 150 g unt, 200 g zahar, 100 g ciocolata, 3 linguri lapte, 1 lingura cacao, 6 linguri faina, 3 linguri nuci macinate, 2 linguri fulgi de migdale, 2 linguri…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Prajitura cu branza

  • Eduard Nedelcu
  • August 24, 2011
Prăjitură cu brânză Aluat: 4   galbenusuri 300 g zahar 150 g ulei 150 g lapte 300 g faina 1  lingura bicarbonat 4  albusuri Crema: 250 g margarina 300 g zahar pudra 500…
Vezi Postarea
Share
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Clatite cu dulceata

  • Eduard Nedelcu
  • September 17, 2010
Ingrediente: 100 gr. faina, 300 ml. lapte, 2 oua, o lingura ulei de masline, un varf de cutit de sare, esenta de vanilie sau coaja de lamaie rasa ( dupa…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa crema de legume

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2010
Ingrediente: 2 cartofi mari, 1 morcov mare, o ceapa, o bucatica de telina si 2-3 frunze, o ceasca suc de rosii, 15 gr. unt, 2,5 litri de apa, patrunjel, sare…
Vezi Postarea
Share
  • Budinci, tarte si foietaje

Tort Mignon

  • Eduard Nedelcu
  • September 6, 2010
Ingrediente: Blat: 500 g faina, 150 g zahar pudra, 3 galbenusuri, un praf de sare, 300 g unt Crema: 750 ml lapte, 2 plicuri budinca de vanilie,75 g zahar, 250…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Scovergi cu iaurt

  • Eduard Nedelcu
  • September 2, 2010
Ingrediente: 1 pahar iaurt, 400 gr. faina, 2 oua, 1 lingurita bicarbonat de sodiu, zeama de lamaie, sare. Preparare: Se bat ouale spuma si se amesteca cu iaurtul si putina…
Vezi Postarea
Share
  • Salate

Salata de vinete

  • Eduard Nedelcu
  • August 18, 2010
Ingrediente: 2 vinete, 2-3 linguri de ulei, o ceapa, sare Mod de preparare: Vinetele se coc pe ochiul de la aragaz, pe o tabla incinsa sau pe gratar. Dupa ce…
Vezi Postarea
Share
  • Budinci, tarte si foietaje

Tort special de mere

  • Eduard Nedelcu
  • August 10, 2010
Ingrediente: Aluat: 40 g biscuiti, 125 g faina, sare, 75 g unt moale, 50 g zahar, 2 plicuri zahar vanilat. Umplutura: 750 g mere, 25 g unt, 2 linguri zahar,…
Vezi Postarea
Share
  • Budinci, tarte si foietaje

Tort Stan si Bran cu fructe

  • Eduard Nedelcu
  • August 10, 2010
Blat: se bat 4 albusuri cu 4 linguri cu apa si 8 linguri zahar, se adauga 4 galbenusuri si 8 linguri faina si se amesteca usor. Crema: se freaca 6…
Vezi Postarea
Share
  • Budinci, tarte si foietaje

Tort de smochine

  • Eduard Nedelcu
  • August 10, 2010
Ingrediente: 300 gr. smochine, 7 albusuri, 250 gr. alune sau nuci, 200 gr. zahar, 2 linguri faina, 1 lingura pesmet; Crema: 7 galbenusuri, 250 gr. zahar, 250 gr. unt, vanilie,…
Vezi Postarea
Share
  • Muraturi

Ardei capia in otet

  • Eduard Nedelcu
  • August 10, 2010
Ingrediente: 2 kg ardei capia, 1/2 l otet de 9 grade, 1 l apa, 250 g zahar sau miere, 20 g sare, o foaie de dafin, o frunza de telina,…
Vezi Postarea
Share
  • Muraturi

Castraveciori murati

  • Eduard Nedelcu
  • August 10, 2010
Ingrediente: castraveti mici, frunze de visin, marar uscat, ardei iute, radacini de hrean, otet, sare, boabe de mustar Mod de preparare: Se aleg castravetii cei mai mici, verzi, fara pete,…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 40 41 42 43 44 … 181 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.