HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Retete Culinare

2170 posts
  • Dulciuri

Bomboane de ciocolata

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Topiti bomboane de ciocolata si de menta, adaugati 1-2 lingurite de apa sau lapte si intindeti glazura obtinuta pe tort. Glazura de deasupra tortului va fi neteda daca inmuiati cutitul…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Bezele

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente: 4 albusuri, 280 g zahar, o lingura zeama lamiie, vanilie. Mod de preparare: Intr-un lighean, albusurile se bat spuma, cu telul (urmele de grasime nu lasa albusul sa creasca…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Baclava

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente (pentru 6-8 persoane): 375 g nuca zdrobita, 150 g migdale taiate marunt, 1/2 lingurita scortisoara pisata, 1 lingura zahar foarte fin, 2 linguri margarina topita, 1-2 linguri ulei de…
Vezi Postarea
Share
  • Budinci, tarte si foietaje

Appeltarta (Suedia)

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente (pentru 12 bucati): Pentru aluat: 250 g unt moale, 250 g zahar, 4 oua, 1 varf de cutit praf de copt, 1 lingura rom, 250 g faina. Pentru umplutura:…
Vezi Postarea
Share
  • Budinci, tarte si foietaje

Aluat foietaj cu smantana

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente: 250g faina, 250g unt, 100g smantana, 2 galbenusuri. Mod de preparare: Se amesteca componentele, se tine la rece 10-12 ore. Se coace la 200 grade C.
Vezi Postarea
Share
  • Budinci, tarte si foietaje

Aluat foietaj cu drojdie de bere

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente: 250g faina, 15g drojdie bere, 125g lapte, 2 galbenusuri, 150g unt (50 g aluat, 100g pentru intins). Mod de preparare: Se framanta ca un aluat dospit iar dupa ce…
Vezi Postarea
Share
  • Budinci, tarte si foietaje

Aluat foietaj cu branza

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente: 200g faina, 200g branza vaci, 200g unt, sare. Mod de preparare: Se amesteca faina, untul taiat cuburi, branza dulce. Se tine la rece 60 min.
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Minciuni

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Se face un aluat din 90g unt, un ou, 1/2 ceasca lapte batut, o lingura de zahar vanilat, un praf sare si faina cata cere. Se lasa in repaus ½…
Vezi Postarea
Share
  • Budinci, tarte si foietaje

Aluat

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Aluat de friganele In 200gr faina se adauga 2 linguri de ulei, un praf sare, 300 ml apa calda, o aluna, drojdie. Se lasa sa creasca, se mai adauga 2…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Afine cu crusta

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente (pentru 6 persoane): 500 g afine proaspete, 500 g mere de vara, 1 lamaie, 100 g zahar tos, 1 plic zahar vanilat, 150+20 g unt, 150 g zahar brun…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Creme Caramel

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente: 1 litru de lapte, 8 oua, 180 g zahar, putina sare, vanilie, pentru caramel 100 g zahar. Mod de preparare: Dati in clocot laptele cu sarea si vanilia. Luati…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Crema Sabaglione

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente: 6 oua, 250 gr. zahar, 1 pahar rom. Mod de preparare: Se separa albusurile de galbenusuri. Se pun galbenusurile cu zaharul si romul intr-o cratita pe foc potrivit. Se…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 121 122 123 124 125 … 181 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.