HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Dulciuri

426 posts
  • Dulciuri

Pancove (gogosi) cu mere

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Ingrediente: 200ml iaurt, 1 ou, 250g zahar, 40g drojdie, 4 mere, 50g zahar vanilat. Mod de preparare: Se rad merele dupa ce se curata de coaja, apoi se storc si…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Felii de Viena

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Ingrediente: Prima foaie: 200g faina, 140g unt (sau 200g margarina), 70g zahar praf, 2 oua intregi, un varf de cutit de bicarbonat, 1 praf  vanilie, 200g dulceata de caise. Se…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Prajitura cu sirop de portocale

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Ingrediente: 250g faina, 2 oua, 200g zahar, 200g unt, 2 lingurite praf de copt, 200g migdale macinate, 1 portocala (suc + coaja rasa), 3g nucsoara, un varf de cutit de…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Cataif

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Ingrediente: 500g aluat de cataif (sau taietei fini sub forma de bobine), 500g nuci macinate, 3 lingurite scortisoara, 3 linguri pesmet, 150g unt. Pentru sirop: 1kg zahar, 500ml apa, 100g…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Pasta de gutui

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Ingrediente: 3kg gutui, ½ kg mere, zahar. Mod de preparare: Se aleg gutui bine coapte. Se spala, se taie in patru, se inlatura casuta cu samburi si se aseaza intr-un…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Deliciul (parisiana)

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Se iau 200g unt foarte proaspat si se bate neincetat cu 250g zahar praf, pana ce pasta  va fi cu totul omogena. Apoi se adauga 125g migdale curatate si pisate.…
Vezi Postarea
Share
  • Bauturi
  • Dulciuri

Crema bahica

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Puneti intr-o cratita 500g vin alb, 100g zahar si 2 degete scortisoara. Dupa ce a fiert retrageti cratita. Luati atunci  6 galbenusuri de ou pe care le amestecati bine, apoi…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Rulada de castane

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Ingrediente: 1kg castane, 300g zahar, 259g unt, 3 linguri de rom, 2 linguri cacao. Mod de preparare: Se fierb castanele, cel putin 2 ore, apoi se scurg de apa si…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Cabana sau casuta

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Ingrediente: Blat: 300g faina, 1 ou, 80g margarina, ½ praf de copt, 120g zahar, 1 lingura cacao, 3 linguri smantana. Mod de preparare: Din aceste ingrediente faci un aluat mai…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Tort suculent de struguri

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Ingrediente: 200g biscuiti cu unt, 60 g unt moale, cate 250g struguri albi si negri, 5 foi de gelatina alba, 1 lamaie, 400g branza proaspata de vaci, 125g de zahar,…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Prajitura crocanta cu mere

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Ingrediente: Pentru aluat: 40g biscuiti cu aroma de migdale, 125g faina, sare, 75g unt moale, 50g zahar tos, 1 plic de zahar vanilat. Pentru umplutura: 750g mere, 25g unt, 2…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Prajitura cu afine

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Ingrediente (pentru 20 bucati): Pentru aluat: 1 cubulet de drojdie, 75g zahar, 150ml lapte, 400g faina, 80g unt, 1ou, sare. Pentru crema: 1kg afine, 500g branza de vaci, 125ml lapte,…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 30 31 32 33 34 … 36 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.