Ingrediente:
- 1kg castane,
- 300g zahar,
- 259g unt,
- 3 linguri de rom,
- 2 linguri cacao.
Mod de preparare:
Se fierb castanele, cel putin 2 ore, apoi se scurg de apa si se lasa la racit. Se taie castanele in doua, si cu o lingurita se scoate miezul care se amesteca cu zaharul si se lasa la racit 2 ore. Se trece miezul printr-o sita (se paseaza) si se adauga untul frecat spuma si romul. Se imparte aluatul in 2 . O parte se coloreaza cu cacao, cealalta ramane alba. Se intind doua foi, care se suprapun, apoi se ruleaza si se infasoara in folie de plastic. Se baga rulada la frigider, unde se tine cel putin 4 ore. si mai bine, de pe o zi pe alta.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Mobilier modular: iata solutii perfecte pentru a economisi spatiu - August 3, 2022
- Cum sa alegi un suport pentru glezna? - July 29, 2022
- Care sunt functiile reale ale parbrizului auto? - July 25, 2022
Comentarii recente