Rulada de castane

Ingrediente:

  • 1kg castane,
  • 300g zahar,
  • 259g unt,
  • 3 linguri de rom,
  • 2 linguri cacao.

Mod de preparare:

Se fierb castanele, cel putin 2 ore, apoi se scurg de apa si se lasa la racit. Se taie castanele in doua, si cu o lingurita se scoate miezul care se amesteca cu zaharul si se lasa la racit 2 ore. Se trece miezul printr-o sita (se paseaza) si se adauga untul frecat spuma si romul. Se imparte aluatul in 2 . O parte se coloreaza cu cacao, cealalta ramane alba. Se intind doua foi, care se suprapun, apoi se ruleaza si se infasoara in folie de plastic. Se baga rulada la frigider, unde se tine cel putin 4 ore. si mai bine, de pe o zi pe alta.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.