Ingrediente:
- 200ml iaurt,
- 1 ou,
- 250g zahar,
- 40g drojdie,
- 4 mere,
- 50g zahar vanilat.
Mod de preparare:
Se rad merele dupa ce se curata de coaja, apoi se storc si se pun intr-un castron. Se adauga oul, faina zaharul. Drojdia se dizolva in iaurt si se toarna peste celelalte ingrediente. Se adauga faina daca nu este suficient de tare. Se intinde o foaie cu o grosime de un deget si se taie cu un pahar forme rotunde care se lasa 15 minute pe planseta la crescut, apoi se prajesc in ulei incins. Se pudreaza cu zahar vanilat.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Mobilier modular: iata solutii perfecte pentru a economisi spatiu - August 3, 2022
- Cum sa alegi un suport pentru glezna? - July 29, 2022
- Care sunt functiile reale ale parbrizului auto? - July 25, 2022
Comentarii recente