HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Dulciuri

426 posts
  • Dulciuri

Brioche stil frantuzesc

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Se cerne ¼ kg faina, se ia un sfert din aceasta cantitate, se pune intr-un castron se adauga 20g drojdie, 100ml lapte cald. Se amesteca faina si se mai adauga…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Braduti cu portocale

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente (pentru circa 40 de bucati): 4 galbenusuri, 170 g zahar, o lingura zeama de portocala, coaja rasa de la 1/2 de portocala, 300 g migdale macinate. Pentru garnisit: 100…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Bomboane de ciocolata

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Topiti bomboane de ciocolata si de menta, adaugati 1-2 lingurite de apa sau lapte si intindeti glazura obtinuta pe tort. Glazura de deasupra tortului va fi neteda daca inmuiati cutitul…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Bezele

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente: 4 albusuri, 280 g zahar, o lingura zeama lamiie, vanilie. Mod de preparare: Intr-un lighean, albusurile se bat spuma, cu telul (urmele de grasime nu lasa albusul sa creasca…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Baclava

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente (pentru 6-8 persoane): 375 g nuca zdrobita, 150 g migdale taiate marunt, 1/2 lingurita scortisoara pisata, 1 lingura zahar foarte fin, 2 linguri margarina topita, 1-2 linguri ulei de…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Minciuni

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Se face un aluat din 90g unt, un ou, 1/2 ceasca lapte batut, o lingura de zahar vanilat, un praf sare si faina cata cere. Se lasa in repaus ½…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Afine cu crusta

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente (pentru 6 persoane): 500 g afine proaspete, 500 g mere de vara, 1 lamaie, 100 g zahar tos, 1 plic zahar vanilat, 150+20 g unt, 150 g zahar brun…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Creme Caramel

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente: 1 litru de lapte, 8 oua, 180 g zahar, putina sare, vanilie, pentru caramel 100 g zahar. Mod de preparare: Dati in clocot laptele cu sarea si vanilia. Luati…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Crema Sabaglione

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente: 6 oua, 250 gr. zahar, 1 pahar rom. Mod de preparare: Se separa albusurile de galbenusuri. Se pun galbenusurile cu zaharul si romul intr-o cratita pe foc potrivit. Se…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Crema pentru "Cremes"

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente: 850 ml lapte, 2 budinci vanilie, 9 linguri de zahar, 3 oua. Mod de preparare: Budinca, 6 linguri de zahar si 850 ml lapte se fierb pana se ingroasa,…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Crema la pahar

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente: 6 oua, 6 linguri de zahar, 1l de apa si o lingura de lapte praf, 2 lingurite de gelatina, 6 linguri de frisca, vanilie sau orice alta aroma pentru…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Crema de vanilie cu unt

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente: pentru 200 g de unt proaspat se iau 1/2 pahar lapte, 1 pahar zahar, 1-2 oua, 1/4 baton de vanilie sau 2-3 linguri de lichior. Mod de preparare: Se…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 25 26 27 28 29 … 36 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.