Crema pentru "Cremes"

Ingrediente:

  • 850 ml lapte,
  • 2 budinci vanilie,
  • 9 linguri de zahar,
  • 3 oua.

Mod de preparare:

Budinca, 6 linguri de zahar si 850 ml lapte se fierb pana se ingroasa, apoi se pun 3 galbenusuri frecate cu 3 linguri de zahar si se mai fierb 3 minute. Albusele se bat spuma tare si se incorporeaza usor in crema firbinte. Se lasa la racit.

Servire:

Se coc doua foi pe dosul tavii. Pe prima foaie se pune toata crema rece. A doua foaie se taie pe masa cuburi si se pune peste crema. Se presara zahar pudra.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.