Crema la pahar

consultanta Dan Bradu
Share Button

Ingrediente:

  • 6 oua,
  • 6 linguri de zahar,
  • 1l de apa si o lingura de lapte praf,
  • 2 lingurite de gelatina,
  • 6 linguri de frisca,
  • vanilie sau orice alta aroma pentru dulciuri.

Mod de preparare:

Puneti apa la fiert, adaugati zaharul, aromele, apoi ouale batute si combinate cu lapte praf, gelatina, ce a fost dizolvata in prealabil in apa calda. Omogenizati totul foarte bine cu telul si dupa primul clocot luati vasul la o parte. Cind compozitia s-a racit, adaugati frisca batuta. Puneti in cupe si asezati-le la rece. Frisca o puteti inlocui cu smintina proaspata.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.