HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Dulciuri

426 posts
  • Dulciuri

Tort cu mere

  • Eduard Nedelcu
  • September 2, 2008
Ingrediente: 450g aluat de foi, 140g zahar pudra, 50g nuci macinate, 600ml frisca, 1kg mere, 200ml suc de mere, sucul si coaja rasa de la o portocala, 1 baton scortisoara,…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Mar in camasuta de aluat

  • Eduard Nedelcu
  • September 2, 2008
Ingrediente: 80g coacaze, 8 linguri vin rosu, 250g faina, 125g unt, 120g zahar, 2 oua, 4 mere, 300ml suc de mere, 3 linguri sirop de artar. Mod de preparare: Coacazele…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Spuma fina de ciocolata

  • Eduard Nedelcu
  • September 2, 2008
Ingrediente: 80 g. de ciocolata, albusul de la 2 oua, 1 lingura de zahar praf, 2 linguri de smantana degresata, 1 lingura cafea tare, un praf de sare. Mod de…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Spuma de ciocolata alba

  • Eduard Nedelcu
  • September 2, 2008
Ingrediente (pentru 8 portii): 500 g ciocolata alba, 40 cl frisca lichida, 10 albusuri de oua, 100 g zahar tos, bucatele de ciocolata alba, 2 linguri de fistic, alune sau…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri
  • Sosuri

Sosuri delicioase pentru inghetata

  • Eduard Nedelcu
  • September 2, 2008
Sos de ciocolata Puneti la foc 175 g. ciocolata menaj, 2 batoane de Snickers si 50 g. zahar. Incalziti usor, amestecand continuu, pana cand zaharul se dizolva. Adaugati 150 ml.…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Sfere cu visine

  • Eduard Nedelcu
  • September 2, 2008
Ingrediente (pentru 4-6 portii): 250 g biscuiti simpli, 125 g nuci, 1 pahar de apa, 2 linguri cacao, 5 linguri zahar, 2-3 linguri rom, coaja rasa de lamaie, visine din…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Sarlota de ciocolata

  • Eduard Nedelcu
  • September 2, 2008
Ingrediente: 200 g. de zahar pudra, 200 g. de unt, 200 g. de ciocolata, 2 plicuri de zahar vanilat. Mod de preparare: Crema: 100 g. de migdale, 1 ceasca zahar…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Salam din biscuiti

  • Eduard Nedelcu
  • September 2, 2008
Ingrediente: 1/2 kg biscuiti, 1/2 kg rahat, 50 g stafide, 150 ml rom, 150 ml apa, 50 g cacao, vanilie. Mod de preparare: Biscuitii se zdrobesc in asa fel in…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Rulada cu gem

  • Eduard Nedelcu
  • September 2, 2008
Ingrediente: 4 oua, 4 linguri zahar, 6 linguri faina, un zahar vanilat, un borcan gem, 150 g zahar pudra, ulei (margarina). Mod de preparare: Se bat galbenusurile cu zaharul si…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Rulada cu dulceata

  • Eduard Nedelcu
  • September 2, 2008
Ingrediente (pentru 4 portii): 100g faina, 50g unt, sare, apa, 225g dulceata. Mod de preparare: Faina untul, si sarea, se amesteca bine, pana aluatul devine omogen, se presara cu faina…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Rahat sau stafide in aluat

  • Eduard Nedelcu
  • September 2, 2008
Pudrati cu faina cuburile mici de rahat sau stafidele pe care le veti folosi intr-un aluat de chec si acestea se vor pastra repartizate egal in toata compozitia.
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Prajitura la tava cu agrise

  • Eduard Nedelcu
  • September 2, 2008
Ingrediente (pentru 24 de bucati): 1 borcan (720 ml.) compot de agrise pt. diabetici, 150 g. unt, 50 g. indulcitor pentru diabetici, 1 lingurita esenta de vanilie, 4 oua, 100…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 19 20 21 22 23 … 36 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.