Rulada cu gem

Share Button

Ingrediente:

  • 4 oua,
  • 4 linguri zahar,
  • 6 linguri faina,
  • un zahar vanilat,
  • un borcan gem,
  • 150 g zahar pudra,
  • ulei (margarina).

Mod de preparare:

Se bat galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilat pana se topesc, dupa care se adauga faina si la sfarsit albusurile batute spuma, se incorporeaza usor de sus in jos. Se unge o tava mai mare se tapeteaza cu faina si se toarna compozitia in strat subtire. Se coace la foc potrivit circa 20-25 min. Cand este gata rastorni foaia cu atentie pe un servet pudrat cu zahar, o ungi cu gem si o rulezi cu ajutorul servetului. Pudrezi din nou cu zahar si asezi rulada pe un platou.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.