HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Blog

3030 posts
  • Preparate din carne de pasare

Carne de pasare, fripta sau fiarta, in aspic

  • Eduard Nedelcu
  • June 28, 2014
Ingrediente: 12-13 foi de gelatina sau 40 g granule de gelatina, carne de pasare, mazare boabe. Mod de preparare: Carnea se desprinde de pe oase si se taie felii. In…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

"Drob" frantuzesc

  • Eduard Nedelcu
  • June 28, 2014
Ingrediente (pentru 6 persoane): Aluat: 270 g faina, 190 g unt (din care 10 g pentru uns forma), 2 galbenusuri, sare. Umplutura: 500 g carne tocata (porc + vita), 100…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Miel "Lancashire"

  • Eduard Nedelcu
  • June 27, 2014
Ingrediente (pentru 8 persoane): 8 cotlete de miel (ceafa sau piept) groase de 2,5 cm, 1/4 ceasca faina, 45 g ulei sau unt, 2 cepe mari tocate, 2 tulpine de…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Mancare de miel cu vinete

  • Eduard Nedelcu
  • June 27, 2014
Ingrediente (pentru 4-6 persoane): 1 kg spata de miel fara os, 500 g rosii, 2 vinete lunguiete, 2 cepe, 3 catei de usturoi, 3 linguri ulei de masline, 20 g…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Cotlete de miel cu sos de rosii si menta

  • Eduard Nedelcu
  • June 26, 2014
Ingrediente (pentru 6 persoane): 12 cotlete de miel (a circa 75 g), 1-2 linguri ulei de masline. Sos: 3 rosii mijlocii, 1 lingurita otet de mere, 2 lingurite zahar, 1…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Aperitiv cu rosii si ardei

  • Eduard Nedelcu
  • June 26, 2014
Ingrediente (pentru 4 persoane): 2 linguri ulei de masline, 1 ceapa rosie mare, 2 ardei grasi rosii, taiati cubulete, 1 ardei gras verde taiat fasii, 4 rosii mari curatate de…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Pulpa de miel cu ierburi aromate

  • Eduard Nedelcu
  • June 25, 2014
Ingrediente (pentru 6 persoane): 2 pulpe de miel (de 1 kg fiecare), 1,2 kg cartofi (nesfaramiciosi), 100 g unt, 150 ml smantana subtire, o lingura mustar, o legatura de busuioc,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Pulpa de miel cu salvie si tarhon

  • Eduard Nedelcu
  • June 25, 2014
Ingrediente (pentru 6 persoane): 2 kg pulpa de miel, 1/4 ceasca salvie proaspata taiata mai mare, 2 linguri tarhon verde taiat mai mare, 1 catel de usturoi, 1 ceapa potrivita…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Placinta simpla din aluat fraged (nisipos)

  • Eduard Nedelcu
  • June 24, 2014
Ingrediente: 300 g faina, 200 g unt, 100 g zahar pudra, un ou intreg, un galbenus, un plic cu zahar vanilat, un virf de cutit sare fina, coaja si zeama…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Sote de miel cu curry si stafide

  • Eduard Nedelcu
  • June 24, 2014
Ingrediente (pentru 6 persoane): 2 kg carne de miel fara os (spata), 3 cepe, 4 catei de usturoi, 1 tulpina de telina, 100 g stafide (deschise la culoare), 1 conserva…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare

Scrumbie afumata cu sos verde

  • Eduard Nedelcu
  • June 23, 2014
Ingrediente (pentru 4 persoane): 800 g cartofi, sare, chimen, o legatura mare de verdeata (patrunjel, marar), 2 cepe mici, 6 castraveciori murati, 200 g smantana acra, un borcan de iaurt,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare

Carne de peste in aspic

  • Eduard Nedelcu
  • June 23, 2014
Ingrediente: un peste care nu are oase multe, aspic. Mod de preparare: Pentru aspic se preteaza numai pestele care nu are oase multe: salaul, pastravul, somnul, calcanul, morunul. Pestele se…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 48 49 50 51 52 … 253 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.