HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Blog

3034 posts
  • Altele

Retete Culinare

  • Eduard Nedelcu
  • July 25, 2008
Bucatarul site-ului Retete Culinare va multumeste ca ati fost alaturi de el cat timp a scris toate retetele. Deasemenea, el va invita in continuare sa fiti impreuna cu el, sa…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pilaf grecesc

  • Eduard Nedelcu
  • July 24, 2008
Ingrediente: 1 pui de 1 kg, 3 ficatei, 4 rosii, 2 cepe, 250 g de ciuperci, 300 g de orez, 6 dl de apa, unt, sare, zeama de la o…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pasteta din carne fiarta de pasare cu gelatina

  • Eduard Nedelcu
  • July 23, 2008
Ingrediente: 500 g carne fiarta si cintarita, dupa ce s-a scos de pe oase, 250 ml supa de carne, 6 foi de gelatina sau 20 g granule de gelatina, 200…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Ostropel

  • Eduard Nedelcu
  • July 22, 2008
Ingrediente: 600-700 g de carne de gaina, 2 cepe, o capatina de usturoi, 5-6 linguri de ulei, o lingura rasa cu faina, o lingura cu otet, o lingura de bulion…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Gaina cu sos de ceapa

  • Eduard Nedelcu
  • July 21, 2008
Ingrediente: 1 gaina, 4-5 cepe mari, 3-4 ardei grasi, 50 g de unt, usturoi, sare. Mod de preparare: Taiati carnea in bucati potrivite si pudrati-le cu faina. Taiati ardeii in…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Cocos cu vin

  • Eduard Nedelcu
  • July 20, 2008
Ingrediente: 1 cocos de peste 1,5 kg, 200 g de slanina, 1 pahar cu vin rosu, o lingura de faina, 2 linguri pasta de rosii, 4 cepe, zarzavat de supa…
Vezi Postarea
Share
  • Paste si pizza

Pizza Capricciosa

  • Eduard Nedelcu
  • July 9, 2008
Timp de preparare: cca 1+1/4 ore. Cca 910 kcal/portie. Ca bautura insotitoare se recomanda un pahar de “Chianti classico” (vin). Ingrediente: 1 aluat dospit conform retetei, 500 g rosii coapte…
Vezi Postarea
Share
  • Budinci, tarte si foietaje
  • Paste si pizza

Aluat de pizza

  • Eduard Nedelcu
  • July 8, 2008
Ingrediente: 225 gr. faina, sare, 1 pachetel de drojdie, 2 linguri de ulei, sos de rosii. Mod de preparare: Se amesteca ingredientele si se adauga apa fierbinte cit sa se…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri
  • Mancare cu legume

Clatite cu spanac

  • Eduard Nedelcu
  • July 7, 2008
Ingrediente: 1/2 kg spanac, 250 g faina, 3 oua, 50 ml untdelemn, 30 ml rom, 600 ml lapte, 200 ml smintina, sare. Mod de preparare: Spanacul bine spalat se fierbe…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Clatite cu marmelada sau dulceata

  • Eduard Nedelcu
  • July 6, 2008
Ingrediente: marmelada, dulceata, 3-4 linguri alcool pur. Mod de preparare: Dupa ce toate clatitele au fost coapte, pastrate calde pe apa fierbinte, se ung cu marmelada sau dulceata si se…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Clatita alpina

  • Eduard Nedelcu
  • July 5, 2008
Ingrediente: cartofi (500 g), mere (500 g), slanina (75 g), margarina (2 linguri), cepe (1-2), salam (300 g). Mod de preparare: Cartofii se taie in cuburi si se pun in…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Blinele

  • Eduard Nedelcu
  • July 4, 2008
Ingrediente: faina de griu (200 g), faina de secara (200 g), drojdie (15 g), oua (3), smintina (30 g), unt (40 g), sare. Mod de preparare: Intr-o cratita se pune…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 222 223 224 225 226 … 253 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.