HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Blog

3034 posts
  • Budinci, tarte si foietaje

Budinca de ciocolata

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente: ciocolata (200g), unt (200g), zahar (125g), faina (2 linguri), oua (4), sare. Mod de preparare: Se pun intr-o cratita ciocolata, untul si zaharul si se dau la foc moale,…
Vezi Postarea
Share
  • Budinci, tarte si foietaje

Budinca cu mere sau alte fructe

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente: 6 oua mari, 150 g faina, 150 g zahar, 150 g unt, 1/2 kg cirese, visine, caise sau piersici, 20 ml rom, 30 g gris sau pesmet, zahar vanilat.…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Brioche

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente: 500g faina, 50g drojdie, 100ml lapte, 8 galbenusuri, 120g zahar, praf sare, 300g unt. Mod de preparare: Se prepare un aluat dospit care se lasa la dospit dupa care…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Brioche stil frantuzesc

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Se cerne ¼ kg faina, se ia un sfert din aceasta cantitate, se pune intr-un castron se adauga 20g drojdie, 100ml lapte cald. Se amesteca faina si se mai adauga…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Braduti cu portocale

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente (pentru circa 40 de bucati): 4 galbenusuri, 170 g zahar, o lingura zeama de portocala, coaja rasa de la 1/2 de portocala, 300 g migdale macinate. Pentru garnisit: 100…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Bomboane de ciocolata

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Topiti bomboane de ciocolata si de menta, adaugati 1-2 lingurite de apa sau lapte si intindeti glazura obtinuta pe tort. Glazura de deasupra tortului va fi neteda daca inmuiati cutitul…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Bezele

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente: 4 albusuri, 280 g zahar, o lingura zeama lamiie, vanilie. Mod de preparare: Intr-un lighean, albusurile se bat spuma, cu telul (urmele de grasime nu lasa albusul sa creasca…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Baclava

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente (pentru 6-8 persoane): 375 g nuca zdrobita, 150 g migdale taiate marunt, 1/2 lingurita scortisoara pisata, 1 lingura zahar foarte fin, 2 linguri margarina topita, 1-2 linguri ulei de…
Vezi Postarea
Share
  • Budinci, tarte si foietaje

Appeltarta (Suedia)

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente (pentru 12 bucati): Pentru aluat: 250 g unt moale, 250 g zahar, 4 oua, 1 varf de cutit praf de copt, 1 lingura rom, 250 g faina. Pentru umplutura:…
Vezi Postarea
Share
  • Budinci, tarte si foietaje

Aluat foietaj cu smantana

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente: 250g faina, 250g unt, 100g smantana, 2 galbenusuri. Mod de preparare: Se amesteca componentele, se tine la rece 10-12 ore. Se coace la 200 grade C.
Vezi Postarea
Share
  • Budinci, tarte si foietaje

Aluat foietaj cu drojdie de bere

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente: 250g faina, 15g drojdie bere, 125g lapte, 2 galbenusuri, 150g unt (50 g aluat, 100g pentru intins). Mod de preparare: Se framanta ca un aluat dospit iar dupa ce…
Vezi Postarea
Share
  • Budinci, tarte si foietaje

Aluat foietaj cu branza

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente: 200g faina, 200g branza vaci, 200g unt, sare. Mod de preparare: Se amesteca faina, untul taiat cuburi, branza dulce. Se tine la rece 60 min.
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 186 187 188 189 190 … 253 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.