HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Blog

3034 posts
  • Preparate din carne de vita si oaie

Friptura de miel II

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente: 2 pulpe de miel, sare, piper, ulei, 250 g vin alb, 3-4 catei de usturoi, 50 g slanina, usturoi verde, 100 g apa. Mod de preparare: Se sareaza carnea…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Cotlet de miel la gratar

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente: 500 g cotlet de miel sau batal, 150 g parmezan (cascaval), 100 g unt, un ou, 150 g suc de rosii. Mod de preparare: Cotletele se taie, se inabuse…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Friptura de miel I

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente: o pulpa de miel de un kg sau mai mare, o capatana de usturoi, patrunjel, rozmarin, maghiran, 100 ml de vin alb, sare, piper. Mod de preparare: Carnea se…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Drob de miel

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente: ficatul, plaminii, splina si rinichii de la un miel de 6-8 kg (gata taiat), 150 g ceapa, 100 g franzela, 50-80 ml untdelemn, 100 ml smantana (se poate si…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare

Salata de icre de crap

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente: 200 gr. icre, 50 gr. miez de piine, 200 gr. ulei, o ceapa potrivita taiata marunt, sare, zeama de lamiie. Mod de preparare: Icrele se spala, se scurg de…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe
  • Preparate din peste si fructe de mare

Ciorba de peste

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente: doi litri de apa, un litru de bors, 6-7 bucati de peste de circa 100 grame fiecare, trei linguri de orez, doi-trei morcovi, o ceapa, doua rosii, patrunjel, leustean,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare

Frigarui de somotei

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente: 1 kg de somotei, sare, ulei, suc de lamaie, patrunjel, 100 g slanina cu boia, 2 cepe mijlocii. Mod de preparare: Pestele se curata, se eviscereaza, se spala, se…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare

Saramura de peste

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente: pesti de circa 150-200 g fiecare (biban, rosioara, caras etc) dupa numarul comesenilor, 4 rosii, ardei iuti, sare, cimbru. Mod de preparare: Pestii se curata de intestine insa nu…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare

Crap umplut cu ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente: 1 crap de circa 1,5 kg, 500g ciuperci proaspete, 2 legaturi patrunjel, 500g rosii, 250ml vin alb sec, 100 ml ulei de masline, ± sare si piper. Mod de…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare

Crap rasol cu legume si lamaie

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente: morcovi, radacini de patrunjel, 1 ceapa, cartofi, cateva boabe de piper, sare. Mod de preparare: Se pun la fiert intr-un vas corespunzator (care sa cuprinda pestele). Cand sunt aproape…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare

Crap rasol cu garnitura de ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente: 1 kg peste, 1 lamaie, 150 ml ulei, 500 g ciuperci, sare, piper, patrunjel. Mod de preparare: Crapul se curata bine de solzi si maruntaie, se sareaza pe dinauntru…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare

Crap pescaresc si plachie de crap

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Pestele se curata si se transeaza sau se lasa intreg (preferabil). Se aduga sare si piper, cimbru, ulei 2-3 linguri, ceapa(solzi) la plachie si taiata marunt la pescaresc, ardei taiat…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 179 180 181 182 183 … 253 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.