Prajitura "Pitigoi"

Share Button

Ingrediente:

  • 200 g. faina,
  • 200 g. margarina,
  • 250 g. zahar pudra,
  • 3 oua,
  • un varf de lingurita de bicarbonat de sodiu alimentar,
  • 1/2 lamaie,
  • 3 linguri de marmelada.

Mod de preparare:

Se framanta o coca din faina, margarina, 100 g. zahar, 3 galbenusuri, si bicarbonat. Se intinde o foaie, se aseaza pe tava unsa si se da la cuptor. Cand este aproape coapta, se intinde deasupra un strat de marmelada, apoi cele 3 albusuri batute spuma impreuna cu 150 g. zahar si zeama de lamaie. Se introduce din nou la cuptor pana se intareste albusul. Se taie calda cu un cutit inmuiat in apa rece.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.