HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Blog

3034 posts
  • Sosuri

Sos de rosii

  • Eduard Nedelcu
  • September 10, 2008
Ingrediente: 1kg rosii, 1 ceapa, 2 catei de usturoi, 3 linguri ulei de masline, 2 linguri bulion, sare, piper, 1 legatura papadie, 3 linguri parmezan ras. Mod de preparare: Opariti…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare

Somon cu sos de stridii si ciuperci

  • September 10, 2008
Ingrediente: 750 g somon file 8 felii lungi de bacon 350 g ciuperci 3 catei mari de usturoi 3 fire de ceapa verde 2 linguri patrunjel tocat 1/4 pahar (55…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos de mustar

  • Eduard Nedelcu
  • September 9, 2008
Mod de preparare: Avem nevoie de 300ml smantana, 2 linguri mustar cu hrean, 2 linguri mustar simplu, 2 linguri ceapa verde tocata fin, piper. Smantana se pune la foc mare…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos de usturoi (Aioli)

  • Eduard Nedelcu
  • September 9, 2008
Ingrediente: 1 capatana de usturoi, 1/2 lingurita boia de ardei, 1 galbenus, 100 g ulei, sare, 1/2 lingurita otet. Mod de preparare: Se striveste usturoiul in piulita de lemn sau…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Mujdei de usturoi

  • Eduard Nedelcu
  • September 9, 2008
Ingrediente: 2 capatani de usturoi, un praf de sare, 1/2 ceasca apa sau zeama de carne. Mod de preparare: Se curata usturoiul si se striveste cu putina sare in piulita…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos de mustar cu tarhon

  • Eduard Nedelcu
  • September 9, 2008
Ingrediente: 2 lingurite mustar, 1 lingurita zahar, 100 g ulei, sare, 1/2 lingurita otet, 2 lingurite tarhon. Mod de preparare: Se amesteca mustarul cu zaharul pisat si se freaca turnand…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos de mustar

  • Eduard Nedelcu
  • September 9, 2008
Ingrediente: 2 lingurite mustar, 100 g ulei, sare, putin otet sau zeama de lamaie. Mod de preparare: Se subtiaza mustarul cu putin otet de vin sau cu zeama da lamaie…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos de ou

  • Eduard Nedelcu
  • September 9, 2008
Ingrediente: 1 ou, 1 galbenus, 200 g ulei, 1 lingurita zeama de lamaie, sare, 1 castravete mic in otet, 1 lingurita cozi de ceapa verde tocate marunt. Mod de preparare:…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos maioneza economic

  • Eduard Nedelcu
  • September 9, 2008
Ingrediente: 2 galbenusuri, 200 g ulei, 1 lingurita zeama de lamaie, sare, piper. Pentru sosul de faina: 1 lingurita unt, 2 lingurite faina, 1 ceasca lapte indoit cu apa, sare.…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos tartar

  • Eduard Nedelcu
  • September 9, 2008
Ingrediente: 2 galbenusuri, 1 lingurita mustar, 200 g ulei, 1/2 lingurita otet sau zeama de lamaie, sare, 1 castravete mic in otet, 1 lingura arpagic tocat, 1 lingura capere, verdeata…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos picant cu verdeturi

  • Eduard Nedelcu
  • September 9, 2008
Ingrediente: 2 galbenusuri, 1 lingurita mustar, 200 g ulei, 1/2 lingurita zeama de lamaie sau otet, sare, cateva frunze de hasmatuchi (planta asemanatoare patrunjelului, cu gust picant), de patrunjel si…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare

File de salau cu sos Caramel

  • September 9, 2008
Ingrediente: Pentru 2 portii: 500g. file de salau 50g. capere 1 ceapa rosie 4 lingurite otet balsamic 1 varf lingurita cu scortisoara 1 lingura cu unt 1 lingura de zahar…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 160 161 162 163 164 … 253 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.