Ingrediente:
- 1/2 kg capsuni,
- 50 ml rom,
- 100 g zahar,
- 1/4 kg frisca batuta si indulcita, cu sau fara gelatina.
Mod de preparare:
Capsunile se pun in strecuratoare, se spala la un jet de apa, apoi se curata de codite. Dupa ce s-au scurs bine, se asaza intr-un castron, se stropesc cu romul, se presara cu zaharul si se amesteca usor prin rasturnare cu lingura, asezindu-le imediat in cupe de sticla sau in farfurii de compot (dupa numarul persoanelor). Se lasa la rece, apoi se orneaza cu frisca.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Care sunt cele mai utile si frecvente tipuri de bagaje? - January 21, 2021
- De ce sa alegeti OVB Romania asigurari de sanatate? - January 21, 2021
- Ce este si ce trateaza un psihiatru? - January 19, 2021
Comentarii recente