HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Blog

3033 posts
  • Dulciuri

Crema de fructe

  • Eduard Nedelcu
  • September 22, 2008
Ingrediente: 5 dl de iaurt, 250 g de zahar, 250 g de fructe, gelatina. Mod de preparare: Iaurtul se amesteca cu zahar si cu fructele zdrobite, apoi se adauga gelatina…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare

Crap la cuptor

  • Eduard Nedelcu
  • September 22, 2008
Ingrediente: 1 crap, 2 linguri cu virf de unt, 3-4 rosii, 3 ardei grasi, o lamiie, 6-7 linguri de ulei, 2-3 catei de usturoi, 2 cepe, patrunjel, sare, piper, cimbru,…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Cornuri umplute cu carne

  • Eduard Nedelcu
  • September 22, 2008
Ingrediente: cornuri mici, carne de pasare (2 linguri), salata verde (2-3 frunze). Mod de preparare: Se taie cornurile in doua, in latime, se scobesc de o parte din miez, apoi…
Vezi Postarea
Share
  • Budinci, tarte si foietaje

Cornulete cu dulceata

  • Eduard Nedelcu
  • September 22, 2008
Ingrediente: un ou, 250 g de unsoare, 150 g de zahar, 2 linguri de otet, 10 linguri de apa, aroma, faina cat cuprinde, un borcan de dulceata dupa preferinta, zahar…
Vezi Postarea
Share
  • Mancare cu legume

Conopida sote cu brinza si unt

  • Eduard Nedelcu
  • September 22, 2008
Ingrediente: 1 buc. conopida, sare, 2 linguri brinza telemea, marar, 1 lingura unt. Mod de preparare: Conopida curatata se desface buchetele si se fierbe in apa cu sare pina se…
Vezi Postarea
Share
  • Mancare cu legume

Conopida cu parmezan

  • Eduard Nedelcu
  • September 22, 2008
Ingrediente: 1 buc. conopida mare, 3 linguri unt, 2-3 linguri parmezan ras (sau cascaval tare), 2 linguri pesmet, sare. Mod de preparare: Se desface conopida in buchetele, se spala si…
Vezi Postarea
Share
  • Budinci, tarte si foietaje

Coltunasi cu brinza de vaci

  • Eduard Nedelcu
  • September 22, 2008
Ingrediente: faina (80 g), ou (1), brinza de vaci (2 linguri), unt (15 g), pesmet (1 lingurita), sare. Mod de preparare: Din faina, jumatate de ou si putina apa se…
Vezi Postarea
Share
  • Mancare cu legume

Ciuperci la cuptor

  • Eduard Nedelcu
  • September 22, 2008
Ingrediente: 500 gr. ciuperci, 2 linguri unt, o lingura pesmet, 1/2 lingura faina, 5 linguri lapte, sare. Mod de preparare: Se curata si se spala ciupercile. Se pun intr-un vas…
Vezi Postarea
Share
  • Mancare cu legume

Ciuperci la cuptor cu smintina

  • Eduard Nedelcu
  • September 22, 2008
Ingrediente: 500 gr. ciuperci, 1 buc. ceapa, 1 lingura unt, ¾ pahar smintina, sare, piper. Mod de preparare: Se curata ciupercile, se spala bine si se taie felioare. Se oparesc…
Vezi Postarea
Share
  • Mancare cu legume

Ciuperci cu cartofi si oua

  • Eduard Nedelcu
  • September 22, 2008
Ingrediente: 1 kg de cartofi, 500 g de ciuperci, 200 ml de ulei, 2 linguri de faina, 6 oua, 2 lingurite de unt, 1 pahar cu lapte, 100 g de…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe
  • Preparate din peste si fructe de mare

Ciorba pescareasca

  • Eduard Nedelcu
  • September 22, 2008
Ingrediente: 1 kg de peste, 2 cepe, un ardei gras, o rosie, boia, sare. Mod de preparare: Pestele se curata, se spala si se taie bucati. Capul, sira spinarii si…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de varza

  • Eduard Nedelcu
  • September 22, 2008
Ingrediente: o varza potrivita, un morcov, o radacina de patrunjel, o ceapa, marar, cimbru, zeama de varza (pentru acrit) sau bulion, 500 g de afumatura, sare. Mod de preparare: Zarzavatul…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 151 152 153 154 155 … 253 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.