Galuste cu brinza de vaci

Share Button

Ingrediente:

  • brinza de vaci (100 g),
  • ou (1),
  • faina (1 lingura),
  • gris,
  • unt (15 g),
  • sare.

Mod de preparare:

Se amesteca brinza de vaci cu oul, faina si atita gris cit sa obtinem o compozitie consistenta mai moale. Se ia din aceasta pasta cu o lingura si se formeaza galuste mai mici, care se pun sa fiarba in apa clocotita cu sare, la foc incet, timp de 15-20 de minute. Cind se ridica la suprafata si sint patrunse in interior, se lasa sa se scurga de apa.

consultanta Dan Bradu

Servire:

Se servesc calde cu unt topit deasupra.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.