Ingrediente:
- 750 gr. mazare verde,
- o lingura unt,
- 3-4 buc. rosii,
- 1 buc. ceapa,
- o lingurita zahar (facultativ),
- o lingurita marar tocat,
- sare.
Mod de preparare:
Se pune mazarea curatata intr-o cratita impreuna cu ceapa taiata foarte marunt, rosiile curatate de pielita si seminte si taiate bucati mici, sarea, zaharul si mararul. Se lasa sa fiarba incet, la foc mic, pina este gata mazarea. Mincarea trebuie sa fie scazuta.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Care sunt cele mai utile si frecvente tipuri de bagaje? - January 21, 2021
- De ce sa alegeti OVB Romania asigurari de sanatate? - January 21, 2021
- Ce este si ce trateaza un psihiatru? - January 19, 2021
Comentarii recente