HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Blog

3032 posts
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa de gris rumenit

  • Eduard Nedelcu
  • September 22, 2008
Ingrediente: morcov (1/2), cartof (1), gris (1 lingura), unt (10 g), sare, patrunjel verde. Mod de preparare: Morcovul si cartoful se fierb in cca 400 ml apa si se strecoara.…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa de fasole verde cu smantana si costita afumata

  • Eduard Nedelcu
  • September 22, 2008
Ingrediente: 500 g de costita afumata, 1 kg de fasole verde, o ceapa mai mare, 2-3 morcovi, 2 radacini de patrunjel, sare, smantana, verdeata. Mod de preparare: Costita afumata se…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa crema de dovlecei

  • Eduard Nedelcu
  • September 22, 2008
Ingrediente: dovlecei (200 g), unt (10 g), morcov (1/2), faina (1/2 lingurita), sare, lapte (2-3 linguri). Mod de preparare: Morcovul se curata, se taie felii si se fierbe in putina…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa crema de cartofi cu crutoane

  • Eduard Nedelcu
  • September 22, 2008
Ingrediente: cartofi (2-3), lapte (100 ml), unt (10 g), faina (1/2 lingurita), franzela (1 felie), sare. Mod de preparare: Cartofii curatati, taiati felii, se fierb in 400 ml apa clocotita.…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare

Stiuca umpluta

  • Eduard Nedelcu
  • September 22, 2008
Ingrediente (pentru 1 kg stiuca): 1 felie piine alba, 1/2 pahar ulei, 2 oua, patrunjel verde, 1 morcov, 1 ceapa, 4 cartofi de marime potrivita, 2 litri apa. Mod de…
Vezi Postarea
Share
  • Paste si pizza

Spaghete milaneze

  • Eduard Nedelcu
  • September 22, 2008
Ingrediente: 250 g de spaghete, 4 linguri de unt netopit, 150 g de sunca sau costita, 150-200 g de ciuperci, 6 linguri de smintina, 2 galbenusuri, 6 linguri de cascaval,…
Vezi Postarea
Share
  • Paste si pizza

Spaghete cu brinza de vaci

  • Eduard Nedelcu
  • September 22, 2008
Ingrediente: spaghete (75 g), brinza de vaci (100 g), sare, unt (10 g). Mod de preparare: Se fierb spaghetele in apa clocotita pina se inmoaie, avind grija sa nu se…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Smochine la desert

  • Eduard Nedelcu
  • September 22, 2008
Ingrediente: ½ kg. smochine, 1 paharel de lichior, 1 paharel coniac, 100 gr. frisca. Mod de preparare: Se taie smochinele cuburi mici, se toarna deasupra paharelul de lichior si coniacul.…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Sarmalute in foi verzi

  • Eduard Nedelcu
  • September 22, 2008
Ingrediente: carne (100 g), orez (30 g), foi de vita (10-12), ulei (15 g), marar (), zeama de lamaie (1 lingurita), sare, iaurt (1 lingura), ceapa fiarta (1/2), cimbru. Mod…
Vezi Postarea
Share
  • Mancare cu legume

Sarmale pentru vegetarieni

  • Eduard Nedelcu
  • September 22, 2008
Ingrediente: 5-6 cepe, 1-2 linguri patrunjel tocat, 1 telina, 1/2 kg orez, 1 pahar ulei, 3 cartofi, 1 pahar suc rosii, 100 gr. ciuperci, 4 oua, piper, sare. Mod de…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Sandvici cu brinza de vaci

  • Eduard Nedelcu
  • September 22, 2008
Ingrediente: franzela (2 felii), brinza de vaci (2 linguri), unt (10 g), ardei gras sau gogosar (1/2). Mod de preparare: Se da brinza de vaci prin sita sau se striveste…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare

Salau polonez

  • Eduard Nedelcu
  • September 22, 2008
Ingrediente: 500 gr salau, zarzavaturi, cartofi, sos de oua cu unt. Mod de preparare: Salaul curatat si spalat se taie felii late si se fierbe impreuna cu zarzavatul, ca la…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 146 147 148 149 150 … 253 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.