HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Gustari reci

Tartine cu margarina si sardele

  • Eduard Nedelcu
  • October 3, 2008
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

  • 250 g margarina,
  • o cutie de sardele,
  • de cca 200 g,
  • cca 20 g masline,
  • 2-3 castraveciori acri (cca 100-130 g ),
  • 3 lingurite cu virf de mustar,
  • un gogosar rosu,
  • sare.

Mod de preparare:

Margarina pastrata intr-un loc mai cald in bucatarie, 2-3 ore, se freaca cu furculita pina cind devine ca o alifie (se va trece chiar pe un vas cu apa calda sau pe marginea sobei, fara sa se topeasca). Maslinele se taie in bucatele mici chiar de pe simbure (inlaturind coaja daca se desprinde usor). Gogosarul se taie in cubulete mici. Castravetii se taie in felii subtiri, pe lungime, feliile se suprapun si se taie in forma de chibrit, apoi pe latime, in cubulete (fara sa se scurga de zeama). Cind marginea este moale, se pun toate ingredientele mentionate si 1/2 lingurita cu sare fina, amestecind compozitia cu furculita pina cind se omogenizeaza ca o pasta, apoi se adauga sare si mustar, daca mai este nevoie. Cu pasta se ung feliile de franzela sau cornuri.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Preparate din carne de vita si oaie

Muschi de vita in vin alb

  • Eduard Nedelcu
  • October 3, 2008
Vezi Postarea
Next Article
  • Dulciuri

Tort "Padurea Neagra" cu ciocolata

  • Eduard Nedelcu
  • October 4, 2008
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari reci

Tartine cu sunca

  • Eduard Nedelcu
  • July 13, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari reci

Tartine cu sos alb cu ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • July 13, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari reci

Tartine cu pate de ficat

  • Eduard Nedelcu
  • July 12, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari reci

Tartine cu margarina si sardele

  • Eduard Nedelcu
  • July 12, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari reci

Tartine cu ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • July 11, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari reci

Tartine cu cascaval

  • Eduard Nedelcu
  • July 11, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari reci

Tartina cu pasta din oua fierte tari

  • Eduard Nedelcu
  • July 10, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari reci

Aperitiv cu rosii si ardei

  • Eduard Nedelcu
  • June 26, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.