Ingrediente (pentru 4 persoane):
- 2 teline mari,
- sare,
- 6 linguri ulei,
- 5 linguri otet din vin,
- 1 praf zahar,
- 1 ceapa,
- 1 lingurita mustar,
- piper,
- ½ legatura patrunjel,
- 200g salam,
- 1 salata verde mica.
Mod de preparare:
Se curata, se spala si se taie felii telina. Se pun la fiert 250ml apa usor sarata impreuna cu 4 linguri ulei, 1 lingura otet si zahar. Se adauga telina, se fierbe circa 20 minute si se scurge. Se curata ceapa, se taie cubulete, se amesteca impreuna cu 4 linguri de otet, mustar, sare si piper. Se omogenizeaza inauntru, cu telul, 2 linguri de ulei. Patrunjelul se spala, se scutura si se smulg frunzulitele. Marinata si patrunjelul se amesteca impreuna cu telina si se lasa sa se patrunda 3-4 ore. Salamul se taie bucatele. Se curata salata si se taie in bucati potrivite, se spala si se tamponeaza cu servetelul. Se aranjeaza pe farfurii cu telina si salamul.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- 5 moduri de a te simti mai bine ca femeie in fiecare zi - August 9, 2022
- Care sunt avantajele de a deveni antreprenor? - August 8, 2022
- Mobilier modular: iata solutii perfecte pentru a economisi spatiu - August 3, 2022
Comentarii recente