HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Blog

3032 posts
  • Sfaturi

Fructele

  • Eduard Nedelcu
  • January 6, 2009
* Merele proaspete se vor pastra de minune, daca se vor acoperi cu rumegus uscat de lemn. * Soiurile de iarna de pere se vor pastra cel mai bine la…
Vezi Postarea
Share
  • Sfaturi

Faina si pastele fainoase

  • Eduard Nedelcu
  • January 6, 2009
* Faina se va pastra intr-o incapere racoroasa, bine aerisita. Aproximativ o data pe luna se va cerne si se va zvinta. Intr-o incapere umeda faina se face rinceda, iar…
Vezi Postarea
Share
  • Sfaturi

Ciupercile

  • Eduard Nedelcu
  • January 6, 2009
* Ciupercile se pot usca si in frigider. Ele se vor aranja pe o foaie de hirtie pe polita de jos a frigiderului pe 1,5-2 saptamini. Ciupercile vor fi mai…
Vezi Postarea
Share
  • Sfaturi

Ciorbele

  • Eduard Nedelcu
  • January 6, 2009
* Bulionul de carne va fi limpede, daca la inceput se va prepara la un foc mare. Imediat ce da in clocot, se va indeparta spuma, focul se va face…
Vezi Postarea
Share
  • Sfaturi

Cafeaua si ceaiul

  • Eduard Nedelcu
  • January 6, 2009
* Aroma boabelor de cafea, care s-au pastrat un timp indelungat intr-o cutie inchisa, se va restabili, daca ele se vor cufunda pentru 10 min in apa rece si apoi…
Vezi Postarea
Share
  • Sfaturi

Asezarea tacamurilor

  • Eduard Nedelcu
  • January 6, 2009
Daca pestele sau crustaceele fac parte din aperitive, nu le mai serviti inca o data ca fel principal. Daca serviti ca aperitiv feluri calde sau preparate care contin maioneza, oferiti-le…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Tort de ciocolata fara unt

  • Eduard Nedelcu
  • January 6, 2009
Ingrediente: biscuiti cu cacao (400g), ciocolata (150g), zahar pudra (80g), oua (4), frisca (1/4kg). Mod de preparare: Se inmoaie ciocolata in foarte putina apa calduta. Se adauga galbenusurile, zaharul si…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Tort de ciocolata cu portocale

  • Eduard Nedelcu
  • January 6, 2009
Ingrediente: unt (125g), oua (4), zahar pudra (125g), faina (60g), ciocolata (100g), coaja rasa de lamaie. Mod de preparare: Se freaca untul spuma, se adauga pe rand cele 4 galbenusuri,…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Tort de biscuiti cu serbet

  • Eduard Nedelcu
  • January 6, 2009
Ingrediente: biscuiti (400 g), cafea indulcita (1 ceasca), serbet de cacao (1 borcan mic), unt (1/2 pachet). Mod de preparare: Se aseaza biscuitii intregi pe un platou dreptunghiular, se stropesc…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Tort cu piscoturi si fructe

  • Eduard Nedelcu
  • January 6, 2009
Ingrediente: 8 oua, 30 gr gelatina praf, 12 lingurite lapte praf, 500 gr zahar tos, 3 linguri faina, 3 linguri cafea solubila (ness), 1/2 lingurita sare de lamiie dizolvata in…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Tort cu nuca

  • Eduard Nedelcu
  • January 6, 2009
Blatul: 250 g zahar pudra, 6 oua, 25 g nuci, 3 lg pesmet fin, 1 lg faina, rom, coaja lamiie Crema: 250 g zahar, 100 g nuci, 4 galbenusuri, 250…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Tort cu nuca

  • Eduard Nedelcu
  • January 6, 2009
Blatul: 250 g zahar pudra, 6 oua, 25 g nuci, 3 lg pesmet fin, 1 lg faina, rom, coaja lamiie Crema: 250 g zahar, 100 g nuci, 4 galbenusuri, 250…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 138 139 140 141 142 … 253 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.