HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Blog

3032 posts
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Sarmale moldovenesti

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: foi de varza, carne de vaca si carne de porc, piine, lapte, sare, piper, ceapa, unt, patrunjel, marar, 2 oua. Preparare: Se oparesc foile de varza proaspata cu bors.…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Sarmale in foi de varza

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: 1 kg de carne de porc, doi cartofi, doua cepe mari, o ceasca de orez, o lingura de bulion, o lingura de untura, doua verze mijlocii, sare, piper macinat,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Sarmale in foi de varza sau de vita de vie

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Prepararea foilor: Indiferent daca se folosesc foi de varza acra sau cruda, se opteaza pentru cele mai subtiri, cu nervuri cit mai mici ca sa fie usor de impachetat. Nervura…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Sarmale de varza acra

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: 1 varza mare acra, 1 kg carne porc, 80 g slanina proaspata, 1 ceapa mica, 1 morcov, 1-2 oua, 4 linguri orez spalat, piper macinat si boabe, sare, unsoare,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Sarmale batrinesti

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: 1 kg de carne de porc fara os, o ceasca de orez sau pasat, sare, trei cepe, 3 linguri de untura de porc, o varza murata, 300 g de…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Rulouri de piept de pui cu unt si condimente

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: piept de pui, 30 gr. unt, verdeata, sare, piper, zeama de lamiie. Preparare: Pieptul de pui se scoate de pe os, lasindu-se doar osul cel mic. Se bate ca…
Vezi Postarea
Share
  • Mancare cu legume

Rosii umplute cu carne

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: 6-8 rosii, 2-3 cartofi, un castravete murat, 1 gogosar in otet, un ou, 250 gr de carne fiarta si tocata, o ceapa rosie, 100 g de maioneza, patrunjel verde…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare

Rondele de peste cu sos de mustar

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: peste gras (somn, macrou mare, somon) 500g, 4 cartofi mijlocii, 1 morcov, cateva fire de patrunjel, 1/2 legatura marar, 3 catei usturoi, 2 linguri maioneza, 1 lingura mustar (iute…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Rata umpluta cu mere

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: o rata tanara, 1 kg mere, o lingura unt, sare. Preparare: O rata tanara si grasa se pregateste pentru a fi pusa la cuptor. Se curata cateva mere mici,…
Vezi Postarea
Share
  • Retete de sarbatori

Racitura

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: un rasol de vaca, doua tacimuri de pasare, doua picioare de porc, zarzavat pentru supa, sare, piper boabe, un gogosar murat, usturoi. Preparare: Picioarele de porc se pirlesc pe…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Purcel de lapte

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: un purcel de lapte, faina de porumb sau saciz, untdelemn, rom. Preparare: Oparesti purcelul si-l cureti cu faina de porumb sau, mai bine, cu saciz, asa cum se curata…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pulpe de pui in aluat de bere

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: 250 g maioneza pentru salata, o lingura mustar cu ierburi, o lingura capere, un ou fiert tare, o rosie, un castravete, sare, piper, 150 g faina, 60 ml bere…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 132 133 134 135 136 … 253 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.