Omleta indiana

Share Button

Ingrediente:

  • oua (6),
  • ulei (6 linguri),
  • supa (1 ceasca),
  • ceapa (2),
  • sofran (2 lingurite),
  • coriandru (2 lingurite),
  • sare,
  • piper,
  • lamiie (1),
  • iaurt (3 lingurite).

Mod de preparare:

Se taie rosiile in cubulete mai mari si cepele in rondele apoi se pun la fiert in supa clocotita. Se adauga sare, piper, sofran, coriandru. Se lasa sa fiarba cca 10 minute, apoi se strecoara supa. Rosiile si rondelele de ceapa se vor aseza pe o omleta care a fost pregatita intre timp si tinuta la cald. In restul de supa se toarna iaurtul si sucul de lamiie. Cu acest sos se serveste omleta.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.