Oua cu ficat de pasare

consultanta Dan Bradu
Share Button

Ingrediente:

  • 4-5 oua,
  • 40-50 g unt,
  • 50 ml untdelemn,
  • sare,
  • piper,
  • 100 g ficat de pasare,
  • 30 g unt sau untdelemn,
  • o ceapa mica,
  • patrunjel.

Mod de preparare:

Ceapa taiata marunt se caleste un minut, in unt sau untdelemn, si se adauga ficatul taiat in fisii lungi de 3-4 cm si groase de 1 cm. Se prajesc 8-10 min la foc mic pina se inmoaie. Apoi se ia cratita de pe foc si se adauga un virf de lingurita cu sare, un virf de cutit cu piper si patrunjel taiat marunt. Se amesteca si se pastreaza pe un vas cu apa calduta acoperit pina se pregateste omleta. Ficatul se desarta peste omleta, aceasta se indoaie in jumatate si se serveste fierbinte, presarata cu patrunjel.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.