Ingrediente:
- 500-800 g legume fierte,
- 3 oua fierte tari,
- 150 ml smintina,
- 50 g unt,
- 30 g pesmet.
Mod de preparare:
Legumele fierte si strecurate se aseaza intr-un vas uns cu unt, alternind cu ouale fierte si taiate in felii rotunde. Deasupra, se distribuie smintina si se presara pesmetul si bucatele de unt. Se introduce in cuptor cu 10 min inainte de servire.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Care sunt cele mai utile si frecvente tipuri de bagaje? - January 21, 2021
- De ce sa alegeti OVB Romania asigurari de sanatate? - January 21, 2021
- Ce este si ce trateaza un psihiatru? - January 19, 2021
Comentarii recente