Supa crema de dovlecei

Share Button

Ingrediente:

  • dovlecei (200 g),
  • unt (10 g),
  • morcov (1/2),
  • faina (1/2 lingurita),
  • sare,
  • lapte (2-3 linguri).

Mod de preparare:

Morcovul se curata, se taie felii si se fierbe in putina apa. Dovleceii se curata, se taie felii si se fierb separat. Cind dovleceii sint fierti, li se adauga faina amestecata cu laptele si citeva linguri de zeama in care a fiert morcovul. Se lasa sa dea impreuna citeva clocote, se ia de pe foc si se piseaza.

consultanta Dan Bradu

Servire:

Se serveste cu crutoane si unt crud; sarea se adauga la masa.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.