Ingrediente:
- cartofi (2-3),
- lapte (100 ml),
- unt (10 g),
- faina (1/2 lingurita),
- franzela (1 felie),
- sare.
Mod de preparare:
Cartofii curatati, taiati felii, se fierb in 400 ml apa clocotita. Cind sint aproape fierti, se adauga faina, amestecata cu laptele rece. Se lasa sa fiarba in continuare cca 10 minute, apoi se ia de pe foc si se piseaza. Franzela prajita se taie cuburi si se serveste cu supa-crema, la care se adauga si untul crud deasupra. Se sareaza adaugindu-se 1 g sare la masa.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Care sunt cele mai utile si frecvente tipuri de bagaje? - January 21, 2021
- De ce sa alegeti OVB Romania asigurari de sanatate? - January 21, 2021
- Ce este si ce trateaza un psihiatru? - January 19, 2021
2 Comments
Sorina
October 30, 2008incerc si eu reteta asta pare a fi buna…mi-ai facut pofta
Bucatarul
November 2, 2008este foarte buna, mie mi-a placut foarte mult.. ca doar eu am facut-o 🙂