Supa crema de cartofi cu crutoane

Share Button

Ingrediente:

  • cartofi (2-3),
  • lapte (100 ml),
  • unt (10 g),
  • faina (1/2 lingurita),
  • franzela (1 felie),
  • sare.

Mod de preparare:

Cartofii curatati, taiati felii, se fierb in 400 ml apa clocotita. Cind sint aproape fierti, se adauga faina, amestecata cu laptele rece. Se lasa sa fiarba in continuare cca 10 minute, apoi se ia de pe foc si se piseaza. Franzela prajita se taie cuburi si se serveste cu supa-crema, la care se adauga si untul crud deasupra. Se sareaza adaugindu-se 1 g sare la masa.

kurtmann.ro
consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

2 Comments

  1. Sorina

    incerc si eu reteta asta pare a fi buna…mi-ai facut pofta

  2. Bucatarul

    este foarte buna, mie mi-a placut foarte mult.. ca doar eu am facut-o 🙂

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.