Supa de fasole verde cu smantana si costita afumata

Share Button

Ingrediente:

  • 500 g de costita afumata,
  • 1 kg de fasole verde,
  • o ceapa mai mare,
  • 2-3 morcovi,
  • 2 radacini de patrunjel,
  • sare,
  • smantana,
  • verdeata.

Mod de preparare:

Costita afumata se taie bucati si se pune la fiert cu ceapa tocata si cu zarzavatul curatat, spalat si taiat cubulete. Cand zarzavatul si costita sunt aproape fierte, adaugam fasolea verde aleasa si rupta bucati. Dupa ce si fasolea s-a fiert, potrivim supa de sare si o dregem cu smantana (cel mai bine este ca smantana sa fie pusa in farfurii si nu in toata oala, ca sa nu se acreasca) si servim cu verdeata pe deasupra.

consultanta Dan Bradu
kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.