Salata ucraineana

consultanta Dan Bradu
Share Button

Ingrediente:

  • 500 gr. peste afumat,
  • 3 cartofi mari,
  • 4 morcovi mari,
  • o sfecla rosie,
  • 100 gr. cascaval,
  • 300 gr. maioneza.

Mod de preparare:

Se dezoseaza pestele [macrou sau dupa preferinta] se taie felii si se asaza pe un platou legumele, in straturi, deasupra pestelui. Leguemle sint fierte in prealabil si date pe razatoare. Pentru colorit, se asaza astfel: sfecla rosie, cartofi, morcovi. Dupa ce se aranjeaza legumele se presara cascavalul dat prin razatoare, se acopera totul cu un strat de maioneza. Nu se sareaza, pentru ca este pestele sarat.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.