Salata din carne de pasare

Share Button

Ingrediente:

  • carne fiarta de pasare (250g),
  • cartofi fierti in coaja (1kg),
  • telina (2),
  • oua fierte (2),
  • maioneza,
  • mustar (50g),
  • mere (2),
  • coniac (1 paharel),
  • sare,
  • piper,
  • salata verde (cateva frunze).

Mod de preparare:

Cartofii se taie cubulete, telina se rade pe razatoarea cu gauri mari, merele taie fideluta sau se dau tot pe razatoare, 150g carne se taie cubulete; se amesteca apoi totul cu mustarul, maioneza (preparata din: 1 ou, 150ml ulei, zeama de lamaie, sare) si coniacul, se sareaza si se pipereaza dupa gust. Pe un platou sau intr-o salatiera se asaza frunze de salata verde peste care se pune compozitia. Dupa ce s-a netezit frumos se garniseste cu restul de carne de pasare taiata fasii si rondele de oua.

kurtmann.ro

Servire:

Se serveste rece.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.