Salata Delicia

consultanta Dan Bradu
Share Button

Ingrediente:

  • 1 piept de pasare (200-300 g),
  • 6-7 cartofi mijlocii,
  • 2 mere mari,
  • o telina potrivita,
  • 3 linguri cu virf de maioneza,
  • o lingura de mustar,
  • 3 linguri de coniac,
  • 3 oua fierte tari,
  • un pahar de aspic,
  • sare.

Mod de preparare:

Taiati, ca fideaua, urmatoarele ingrediente: cartofii fierti si curatati, merele si telina crude, apoi carnea de pasare fiarta. Jumatate din cantitatea de carne puneti-o in amestec. Adaugati peste cartofi merele, carnea si maioneza, apoi mustar, coniac, piper si sare dupa gust. Combinati usor compozitia si asezati-o cu grija pe platou. Deasupra presarati restul de carne. De jur-imprejur, decorati salata cu rondele de ou fiert si acoperiti-le cu un strat subtire de aspic.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.