Salata de vinete

consultanta Dan Bradu
Share Button

Ingrediente:

  • vinete (5-6),
  • ulei (1/4l),
  • usturoi (3 capatani),
  • otet (2 linguri),
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare:

Se taie vinetele in felii rotunde groase de un deget, se sareaza, se lasa sa se scurga, se sterg. Se prajesc in ulei incins pe ambele parti, se aranjeaza intr-o salatiera. Deasupra se toarna un sos facut din usturoiul pisat, frecat cu uleiul in care am prajit vinetele, sare si otet.

Servire:

Se serveste peste cateva ore.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.