Pasteta din carne rasol

Share Button

Ingrediente:

  • 300 g carne fiarta de vaca,
  • vitel sau pasare 150 g franzela,
  • 100 ml lapte,
  • 300-400 g zarzavat fiert (morcov, telina, patrunjel),
  • 200 ml smintina,
  • 4 oua,
  • o ceapa mare,
  • 100 g unt,
  • untdelemn,
  • margarina,
  • o ligurita rasa de sare,
  • condimente de pasteta.

Mod de preparare:

Carnea fiarta se trece de doua ori prin masina de tocat, impreuna cu franzela muiata in lapte si nestoarsa, zarzavatul, ceapa taiata marunt si calita 2 minute in toata grasimea. La tocatura se adauga albusurile batute spuma.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.