Jumari cu legume si sunca afumata

consultanta Dan Bradu
Share Button

Ingrediente:

  • 4 oua,
  • 50 g unt,
  • 2 ardei grasi,
  • 1 catel de usturoi,
  • 500 g rosii,
  • 4 felii sunca,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare:

Se prajeste in unt ceapa taiata in rondele, se adauga ardeii taiati si usturoiul sfarimat. Se lasa 5 minute pe foc moale. Se adauga rosiile tocate. Se pune sarea si piperul. Se acopera si se lasa sa fiarba incet 20 de minute. Se bat ouale si se varsa peste legume. Se amesteca mereu pina ce ouale s-au prins. Se rastoarna pe o farfurie calda si se acopera cu feliile de sunca prajite.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.