Budinca de pui cu paste si cascaval

Share Button

Ingrediente:

  • 150g paste (penne),
  • 1 ou,
  • 150g carne de pui,
  • 50ml lapte,
  • 30g unt,
  • 50g pesmet,
  • 100g cascaval,
  • sare.

Mod de preparare:

Se fierb pastele in apa cu sare, se trec apoi prin jet de apa si se scurg. Se amesteca pastele cu carnea taiata marunt, cu galbenusul batut si laptele. Se adauga albusul batut spuma. Compozitia se toarna intr-un vas uns si tapetat cu pesmet si pe deasupra se rade cascaval. Se baga la cuptor, la foc potrivit, 40 de minute.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.