HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Muraturi

Vinete murate in foi de vita

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Dupa ce li s-au taiat cozile, se cresteaza vinetele longitudinal, din doua taieturi incomplete, astfel incat cele patru bucati sa ramana impreuna. Vinetele se fierb intr-un clocot de apa cu putina sare, timp de 5 minute, cat sa se inmoaie putin. Apoi se tescuiesc intre doua funduri de lemn peste care se pun greutati, timp de o ora. In paralel, se toaca varza alba si se amesteca cu telina rasa mare si morcov ras. Se sareaza putin, ca pentru salata, si se lasa jumatate de ora la scurs. Cu acest amestec de legume se umplu vinetele, care apoi se vor infasura in foi de vita si se vor lega cu ata. Astfel asamblate se aseaza in borcan, drepte, si se acopera cu frunzele si tulpinile de telina si cu hrean. Peste ele se toarna saramura (apa data intr-un clocot, in care s-a dizolvat o lingura de sare pentru fiecare litru), calduta.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Budinci, tarte si foietaje

Budinca de pui cu paste si cascaval

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Vezi Postarea
Next Article
  • Gustari reci

Aperitiv de toamna

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Muraturi

Ardei capia in otet

  • Eduard Nedelcu
  • August 10, 2010
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Muraturi

Castraveciori murati

  • Eduard Nedelcu
  • August 10, 2010
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Muraturi

Castraveti in otet

  • Eduard Nedelcu
  • August 10, 2010
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Muraturi

Pepene murat

  • Eduard Nedelcu
  • August 10, 2010
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Muraturi

Rosii conservate intregi (in apa)

  • Eduard Nedelcu
  • August 10, 2010
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Muraturi

Rosii murate in sare

  • Eduard Nedelcu
  • August 10, 2010
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Muraturi

Zarzavat pentru ciorbe

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Muraturi

Muraturi asortate

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.