Tu vrei sa repari telefonul pe cont propriu sau in service gsm?

Tu vrei sa repari telefonul pe cont propriu sau in service gsm?

Ti s-a defectat un gadget. Vrei sa il repari singur? Vrei sa il duci intr-un service gsm autorizat? A repara singur inseamna a urma indicatiile dintr-un tutorial de pe Internet, sau poate niste sfaturi ale prietenilor care se pricep la acest tip de reparatii. Daca aveti o mica defectiune, este posibil sa o puteti repara acasa, insa daca este o defectiune dificila veti apela la firme de service. Primul avantaj al unei reparatii simple este acela de a reusi singur sa remediati corect gadgetul propriu fara a implica costuri. Urmand indicatiile dintr-un tutorial, va mai trebuie si materialele necesare reparatiei respective, iar imaginea video oferita trebuie sa fie clara.

Dar trebuie sa mai luati in calcul ca cel care a scris tutorialul nu este intotdeauna credibil, iar solutia oferita nu este intotdeauna una fiabila. Ca de obicei, este mai bine daca v-ati consultat cu altcineva care a reusit sa remedieze o problema asemanatoare cu a dumneavoastra si atunci sunteti mai sigur de metoda de reparatie. Tutorialele sunt 100% sigure de urmat pentru instalarea de aplicatii si jocuri, pentru decodari si deblocari, sau optimizari ale sistemelor de operare.

Defectiuni ale display-urilor, camerelor foto, acumulatorilor, componentelor hardware necesita reparatii complicate, delicate, cu materiale pe care doar profesionistii din service-urile gsm pe detin, deci nu se recomanda sa incercati sa reparati singuri, sau daca veti incerca, posibilitatea de reusita este mica.

Pentru ca, de exemplu, repararea unui touchscreen care necesita laminarea, sau a unei camere foto unde aveti nevoie de finete mai mare si anumite componente nu poate fi realizata doar urmand un tutorial si nefiind specialist.

Astfel de defectiuni pot fi executate doar de catre specialisti in reparatii gsm. Service-urile gsm autorizate, precum service gsm Bucuresti ofera o post-garantie in cazul unei defectiuni dupa efectuarea reparatiei. Daca v-ati reparat singur gadgetul, veti pierde garantia acestuia, daca mai era in garantie, sau daca nu era in garantie, si l-ati dezasamblat si nu ati reusit sa il reparati, va trebuie sa il duceti in service, vi se poate solicita o taxa in plus pentru dezasamblarea incorecta.

Oricare firma de service va recomanda sa nu umblati singuri la gadgetul dumneavoastra niciodata. Raspunderea pentru alegerea solutiei cele mai bune in final o poarta doar posesorul gdgetului respectiv, dupa ce este informat corect, in functie de bugetul pe care doreste sa il cheltuiasca, si in functie de capacitatea de a repara fara a apela la specialisti.

Avantaje si dezavantaje exista in ambele tipuri de reparatii, dar exista si o balanta pe care trebuie sa cantariti foarte bine, pentru ca alegerea sa incline balanta spre ce este mai bun pentru gagdetul dumneavoastra.

Deci alegerea este de fapt cea pe care o luati singur, reparatia in principiu nu o puteti executa singur, pentru ca oricum veti apela la altcineva care sa va sfatuiasca sau veti duce gadgetul in service gsm, iar daca sunteti din Bucuresti, in cel mai apropiat sau cel mai cunoscut service gsm Bucuresti in vederea celor mai bune servicii de reparatii.      

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.