Care sunt cele mai bune aplicatii de fonturi pentru Android?

Care sunt cele mai bune aplicatii de fonturi pentru Android?

In momentul in care doriti un telefon Android, va puteti indrepta atentia spre un telefon Huawei, sau puteti sa optati pentru un smartphone al oricarui alt producator de pe piata.

De preferat ar fi insa sa optati pentru un telefon Huawei, dat fiind faptul ca in comparatie cu restul producatorilor de smartphone-uri Android, acest brand are telefoane la cele mai bune rapoarte calitate – pret.

Avand un telefon Huawei, puteti instala de exemplu cele mai bune aplicatii de fonturi pentru Android. Iata cateva exemple:

Phonto

Cel mai frumos lucru pe care il putem spune despre fotografia realizata cu ajutorul smartphone-ului, este ca puteti adauga texte noi imaginilor dvs. fara probleme. In cazul in care cautati mai multe optiuni de font pentru fotografiile dvs., ar trebui sa luati in considerare instalarea Phonto. Aplicatia gratuita de fonturi vine cu cel putin 200 de fonturi uimitoare si este usor de utilizat.

Phonto va permite sa adaugati efecte umbre si sa instalati fonturi de la terti. In plus, aplicatia are mai multe fundaluri colorate si puteti edita si roti textele cu ea corect. Vestea buba este ca aplicatia este foarte usor de utilizat.

PixelLab

PixelLab este o alta aplicatie tipografica gratuita pe care o puteti utiliza pentru a insera text superb pe imagini. Este o alegere excelenta atunci cand cautati sa creati reclame si elemente grafice folosind telefonul dvs. Huawei, sau alt dispozitiv Android. Puteti utiliza, de asemenea, pentru a crea ghilimele. PixelLab va ofera posibilitatea de a importa si de a exporta fonturi, si dispune de tone de fundaluri colorate. Exista peste 100 de fonturi si numeroase autocolante.

Font Studio

Daca doriti sa inserati un text superb pe fotografiile pe care le faceti folosind smartphone-ul dvs. Android, Font Studio este o optiune la indemana. Aplicatia gratuita este simplu de utilizat si ofera cel putin 200 de fonturi uimitoare si fundaluri numeroase.

Partea interesanta este ca puteti partaja fotografiile editate pe social media. Daca sunteti in cautarea unei aplicatii pentru crearea postarilor de nunta sau ziua de nastere, Font Studio este o alegere excelenta. Va permite sa rotiti, sa mariti si sa micsorati textele si vine cu mai multe autocolante.

Hi-Font

Hi-Font accepta majoritatea dispozitivelor Android, asa ca puteti instala fara probleme aceasta aplicatie pe orice telefon Huawei. Hi-Font va permite sa va personalizati fonturile asa cum doriti. Nu necesita permisiunea root.

Exista peste 4.000 de fonturi elegante gratuite, iar majoritatea au o expresie afectuoasa. Aplicatia are, de asemenea, emoji si zambete cool. Puteti personaliza si descarca fonturile de pe HiFont in mod convenabil.

Online, Font Changer

Online, Font Changer are mai mult de un milion de descarcari, ceea ce inseamna ca este o aplicatie tipografica decenta. Aplicatia poate inlocui fonturile actuale pentru a face ca tipografia dvs. sa fie mai placuta pentru ochi.

Font Changer economiseste date si nu necesita permisiunea de rootare. De asemenea, este o aplicatie rapida si vine cu un numar de 600 de fonturi personalizate unice. Mai mult, permite adaugarea de emojiuri de text si accepta aplicatii de social media precum Facebook si Instagram.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.