De ce avem nevoie de un selfie stick?

De ce avem nevoie de un selfie stick?

Smartphone-ul nu este un simplu dispozitiv pe care il folosim pentru a comunica, ci avem nevoie de el pentru diferite alte activitati. Putem sa folosim un smartphone pentru a socializa cu prietenii virtuali, putem sa folosim un smartphone pentru a viziona filme online sau pentru a ne juca online, sau pentru a face poze, iar acestea sunt doar cateva exemple.

Cele mai multe persoane care au nevoie de un smartphone nou, isi aleg alaturi de dispozitiv, si cateva accesorii telefoane compatibile, iar aici ne referim in primul rand la huse si folii de protectie pentru ecran.

Cei pasionati de fotografie, isi vor alege cu siguranta si un selfie stik pe care il vor folosi pentru realizarea celor mai interesante selfie-uri. Selfie – stick-ul se spune ca este produsul nascut pentru retelele de socializare, dat fiind faptul ca de cand au crescut in popularitate aceste retele (Facebook si Instagram), utilizatorii folosesc selfie stick-uri pentru realizarea unor auto – portrete de cea mai buna calitate.

Selfie – stick-ul este un accesoriu deosebit de util pentru cei pasionati de realizarea acestui tip de fotografii portret cu smartphone-ul, dat fiind faptul ca le ofera posibilitatea de a face fotografii dintr-un unghi mai larg, astfel ca atunci cand se indeparteaza de dispozitiv, pot prinde mai mult din fundal.

Datorita utilizarii unui selfie stick, se pot realiza selfie-uri in care sunt prinsi si membrii familiei sau chiar peisajul. Atunci cand se fac insa selfie-uri fara un astfel de accesoriu, acest lucru este aproape imposibil.

In plus, utilizarea unui selfie stick pentru realizarea fotografiilor reprezinta o alegere importanta dat fiind faptul ca trebuie apasat un singur buton de declansare (de pe accesoriu), iar astfel sunt reduse sansele de a miscare a mainii care tine telefonul. In acest fel se obtin fotografiile focalizate corect si mult mai clare.

Selfie-stick-ul este de-asemenea un accesoriu preferat de catre cei care merg la diferite concerte si isi doresc sa faca poze peste multime, folosind camera foto principala a smartphone-ului pe care il detin. Cu siguranta in acest fel, vor fi mult mai reusite fotografiile, decat cele facute din multime, fara un astfel de accesoriu.

Un selfie – stick este de-asemenea un accesoriu deosebit de important datorita faptului ca permite realizarea fotografiilor din pozitii dificile de la nivelul solului. De multe ori, este imposibil de strecorat mana printre diferite obiecte pentru realizarea selfie-urilor, dar acestea pot fi facute cu usurinta datorita utilizarii unui selfie stick.

Dupa cum se poate vedea asadar, un selfie stick este un accesoriu smartphone deosebit de important pentru acei utilizatori pasionati de fotografie, mai exact de realizarea fotografiilor auto – portret (selfie-uri).

Exista pe piata o multime de astfel de accesorii telefoane, iar alegerea unuia este o misiune destul de dificila (dar nu imposibila). In continuare puteti descoperi pe scurt care sunt cateva dintre cele mai importante detalii care conteaza atunci cand vine vorba despre alegerea unui astfel de accesoriu.

Fara doar si poate, dimensiunile unui astfel de accesoriu sunt foarte importante, iar aici ne referim la lungimea accesoriului atunci cand este strans, dar si la greutatea sa.

Apoi, conteaza foarte mult lungimea cadrului extensibil, care poate fi de exmplu de 90 de centimetri. Conteaza la fel de mult si calitatea constructiei, iar aici ne referim la manerul selfie – stick-ului, ne referim de-asemenea la nivelul de aderenta oferit de maner, dar si la calitatea metalului din care este construit bratul extensibil.

Conteaza de-asemenea conectarea telefonului la accesoriu, iar cele care se conecteaza prin Bluetooth reprezinta o alegere ideala. Trebuie studiat si modul de realizare al fotografiilor, care poate fi cu telecomanda sau prin apasarea unui buton de declansare de pe maner.

Acestea sunt asadar, cele mai importante detalii legate de importanta unui selfie stick, si de alegerea unui asemenea accesoriu.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.