Nouă ne pasă ca datele tale personale să rămână confidențiale

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informații pe un dispozitiv, cum ar fi identificatori unici în cookie-uri pentru procesarea datelor cu caracter personal. Puteți accepta sau gestiona preferințele dvs. făcând clic mai jos, inclusiv dreptul dvs. de a obiecta în cazul în care este utilizat interesul legitim sau în orice moment pe pagina cu politica de confidențialitate. Aceste alegeri vor fi raportate partenerilor noștri și nu vor afecta datele de navigare.

Personalizeaza setarile Cookies
Atât noi, cât și partenerii noștri prelucrăm datele pentru a oferi:

Crearea unui profil de conținut personalizat. Măsurarea performanței conținutului. Aplicarea cercetărilor de piață pentru a genera informații despre audiență. Măsurarea performanței reclamelor. Selectarea reclamelor personalizate. Crearea unui profil de reclame personalizate. Selectarea reclamelor de bază. Dezvoltarea și îmbunătățirea produselor. Stocarea și/sau accesarea informațiilor de pe un dispozitiv. Selectarea conținutului personalizat. Date precise de geolocație și identificarea prin scanarea dispozitivului.

Activ tot timpul

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

Nu exista nici un fel de cookies

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

Nu exista nici un fel de cookies

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

Nu exista nici un fel de cookies

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

Nu exista nici un fel de cookies

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

Nu exista nici un fel de cookies

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Dulciuri

Tort de cacao jumatate copt, jumatate crema

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

  • 250 gr zahar,
  • 150gr cacao,
  • 250 g unt,
  • 8 oua,
  • 2/3 pahar de apa,
  • 2 linguri faina,
  • 100 gr nuci pisate (sau dupa preferinta),
  • 3 linguri zahar (pt caramel),
  • dulceata de care vreti.

Mod de preparare:

Se bat albusurile spuma. Untul se freaca cu galbenusurile. Separat se amesteca cacaoa cu zahar si apa si se pune pe foc, amestecind pina devine un sirop gros – se lasa la racit. Se toarna siropul racit peste compozitia de unt si se amesteca usor. Se imparte compozitia in doua parti, o parte este crema ce se pune la frigider. La partea a doua de crema se adauga albusurile batute spuma si se amsteca. Se coc 2 foi separate sau una groasa si se taie in doua – tavile trebuie speriate cu PAM sau unse cu unt si pudrate cu faina in prealabil. Se coace la 325 grade F, pt cam 20-25 minute – astfel incit sa nu fie copt prea tare doar putin, coca sa fie inca moale si necoapta. Se prajesc in cuptor nucile cu zaharul pina se caramelizeaza si api se piseaza in mixer. Dupa ce s-a racit totul inclusiv nucile, pe o farfurie mai eleganta se aseaza prima foaie, se unge cu crema si se pune un strat fin de nuci caramelizate api foaia doi si iarasi crema. Se unge tot tortul cu crema si restul nucilor pot acoperi marginea tortului. E la altitudine afiecaruia cum vrea. Apoi am decorat cu dulceata de zmeura pusa intr-un cornet de hirtie pergament.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Preparate din peste si fructe de mare

Halászlé (supa de peste)

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Vezi Postarea
Next Article
  • Dulciuri

Souffle de ciocolata

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Cozonac cu faina oparita

  • Eduard Nedelcu
  • July 18, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de piersici

  • Eduard Nedelcu
  • July 10, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de pepene galben

  • Eduard Nedelcu
  • July 9, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de capsuni

  • Eduard Nedelcu
  • July 9, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de caise

  • Eduard Nedelcu
  • July 8, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de banane

  • Eduard Nedelcu
  • July 8, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Sufleu de mere

  • Eduard Nedelcu
  • July 4, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Tort din branza de vaci (Pasca)

  • Eduard Nedelcu
  • July 3, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.